Stimati clienti,

Din dorinta de a va usura modalitatea de achizitionare, am creat un magazin online, cu plantele cele mai cautate de catre dumneavoastra. Nu sunt, nici pe departe, tot ceea ce dumneavoasta cautati, dar speram ca, in scurt timp, o sa largim considerabil oferta.

Speram sa va faca placere sa gasiti cele mai nou aparute clematite, intr-o multime de alte varietati, si o larga oferta de trandafiri ce pot fi adusi pe comanda, de la pepiniere autorizate, purtatoare de licente.

Accesand link-ul http://www.clematite.ro/ , puteti viziona produsele, citi detaliile si lansa comenzile, direct din magazin.

Trandafirii se aduc doar toamna sau primavara devreme, si se vand cu radacina nuda pana in aprilie dupa care, stocul ramas se planteaza in ghivece si se comercializeaza in functie de rata de prindere.
Clematitele se aduc doar primavara, si se comercializeaza in ghivece de 2 litri, tot anul. Se pot planta tot anul, cat timp este pamantul dezghetat.
Bujorii se aduc toamna, rizomi, si se comercializeaza astfel pana la sfarsitul lunii martie, dupa care, cei ramasi in stoc sunt plantati in ghivece si comercilizati asa.
Hemerocallisii si hostele se aduc tot cu radacina nuda, si se comercializeaza asa, pana la sfarsitul lunii martie, dupa care, se planteaza in ghivece si se comercilizeaza la ghiveci.
Irisii germanica se comercializeaza doar in timpul verii, mai precis in lunile iulie/august/septembrie, rizomi.

Puteti lasa impresii si sugestii, vom fi deschisi si le vom lua in considerare