Produsele achizitionate se livreaza prin curierat, de luni pana joi, sau posta, in primele 3 zile ale fiecarei saptamani.

Pentru produsele aduse la comanda, plata se face la confirmarea comenzii, anticipat, in cont bancar, la banca Transilvania.

Taxe curier: 20 lei primul kg si cate 1 leu/fiecare kg urmator, pentru toate adresele aflate in aria de distribuire cu Fan Courier si DPD Courier.

Taxe postale: aproximativ 1.3lei/kg, plus o taxa de transfer bancar de 4 lei, doar in cazul in care plata nu se face direct la ghiseul bancii Transilvania. ATENTIE! Toate coletele postale sunt asigurate cu valoare declarata de 100 lei! In cazul pierderii, deteriorarii sau nelivrarii in timpul prevazut, depuneti reclamatie la oficiul postal; conform legii postei, aveti dreptul la despagubire cu minim suma declarata. Toate coletele trimise cu Posta Romana au numar de urmarire in sistemul electronic al postei romane, coletul poate fi urmarit pe tot traseul si vazut in orice moment: https://www.posta-romana.ro/track-trace.html

Produsele care figureaza "la comanda", au fost disponibile dar s-au epuizat stocurile; se aduc in sezonul urmator, pe baza de comanda facuta cu 2-3 luni inainte de inceperea sezonului, si se achita la comfirmarea comenzii.

Coletele cu valoarea mai mica de 85 lei nu se mai iau in considerare.

In caz de erori in sistemul electronic, puteti trimite comenzile si prin email, pagina de facebook sau telefonic.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag.