Bujori

Bujori

Plante perene, statornice, solitare, magnifice, de neinlocuit in gradinile noastre. Usor de intretinut, nepretentiosi, ne impodobesc atat gradinile cat si interioarele. Florile, sunt foarte decorative, in forma de sfere, coroane, boluri sau anemonoide, simple, duble, semiduble sau pline, in culori si nuante vii, cu parfumuri imbatatoare, ne vor bucura cu prezenta lor.

Reguli de plantare. Bujorul lactiflora se planteaza cat mai la suprafata, cu 3-5 cm de pamant peste muguri (ochi). Bujorul arbustiv se planteaza vertical, cu punctul de altoire la 5-10 cm sub nivelul solului.

Produsele care figureaza "la comanda", au fost disponibile dar s-au epuizat stocurile; raman vizibile pentru vizualizare si informatii.

2 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 1. Doreen

  Doreen

  25,00 Lei

  Un bujor elegant, cu un contrast frumos intre culoarea petalelor, staminelor si frunzis. Perioada de inflorire: mijlocie-tarzie Vezi mai mult
  la comanda
 2. Peter Brand

  Peter Brand

  35,00 Lei

  Produce flori roșii foarte închise pe tulpini puternice. Flori mari cu stamine colorate galbene între florile roșii întunecate. O planta puternica. Un bujor foarte căutat, excelent ca floare tăiată. Vezi mai mult
  in stoc

2 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator